relacions@sexe.com

DibujoAmb motiu del Dia Mundial de la Sida, s’han organitzat a Tarragona diferents actes.

La nostra infermera, referent del programa Salut i escola Sra. Magda Garcia que dona suport a l’IES del Morell, participarà en una jornada formativa sobre salut sexual: “I tu, tens el sexe que vols?” al col•legi de farmacèutics de Tarragona el dia 1 de desembre, per parlar de les relacions d’avui en la vessant afectiva i emocional de la sexualitat, amb la ponència relacions@sexe.com

Actualment les noves tecnologies ens influencien, creant noves maneres de relació entre els joves, mitjançant internet, ja sigui Facebook, Skype, WhatsApp…

Aquestes vies ens proporcionen, immediatesa en les relacions, molta informació sobre sexualitat i la creença (no certesa) d’estar en l’anonimat.

Utilitzar aquestes vies ens influencia, perquè totes les relacions interpersonals, fins i tot les digitals, ens afecten.

Però realment, Qui ens diu que tota aquesta informació és la correcta? Estem més exposats, ja que podem obtenir informació falsa o conceptes erronis. Sabem triar les informacions de sexe que rebem? Sempre hi ha hagut mites erronis, els mateixos que existien abans de la cultura d’internet, ara els podem trobar perpetuant-se a les xarxes socials.

Tot el que es publica a la xarxa es fa públic, totes les imatges, el nostre grup… El cercle més proper té accés a la nostra intimitat i això es pot girar en contra nostre.

El conjunt de tota aquella informació que publiquem i compartim a internet és el que s’anomena empremta digital, aquesta pot ser perpètua i se’ns hi relacionarà tant als 16 com als 36 anys. No es pot esborrar. S’ha de tenir cura de la intimitat, tant física, com emocional, ja sigui utilitzant correctament el preservatiu, com saber utilitzar les xarxes socials de forma adient, per què amb aquestes accions ens prevenim.

Telèfon de la Sida 900 21 22 22

Dia Mundial de la Sida 2014 – Canal Salut

Salut JOVE.CAT

VIH/Sida – Canal Salut

Sexe Joves – Canal Salut

Farmàcies de Tarragona per fer la prova del VIH

Aquesta entrada s'ha publicat en Infermeria, Malaltia, Prevenció i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s