Malbaratament alimentari

Quan parlem d’evitar el malbaratament alimentari domèstic ens referim, dit de forma senzilla, al fet de no llençar menjar. És a dir, no llençar aliments que són aptes per al consum humà. No considerem malbaratament llençar restes com ara els ossos de la carn o les espines de peix, les closques, les pells de les verdures, ni tots aquells residus orgànics no aprofitables després d’haver-ne fet un ús responsable.

Un estudi de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura ( FAO), ha estimat que a Europa, la mitjana d’aliments malbaratats a la llar se situa al voltant dels 95 quilograms.

Per contribuir a contrarestar aquest efecte i alhora fer salut i estalvi, us facilitem 10 consells per menjar sa amb menys diners

 

Enllaços d’interès:

Malbaratament alimentari – Educar i créixer en família – Generalitat de Catalunya
Malbaratament d’aliments – Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Sobreviure a la nevera – Programa TV3 “Sense ficció”

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Solidaritat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s