El Cat@Salut La Meva Salut

la meva salutEl Cat@Salut La Meva Salut és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut.

Inclou la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla de medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries. Aquesta informació ha de ser publicada pels centres per tal que els pacients la puguin visualitzar i consultar a través del Cat@Salut La Meva Salut.

Per garantir la confidencialitat i la seguretat en l’accessibilitat a les dades, només hi tenen accés les persones majors d’edat que disposin de la targeta sanitària individual (TSI) i d’algun sistema d’identificació personal unívoca de la seva identitat.

Un cop la persona és donada d’alta a aquest servei per part del personal de gestió i serveis del CAP El Morell haureu de completar el registre a Cat@Salut la Meva Salut de la forma següent:

 1. Rebreu un correu electrònic a l’adreça que heu indicat. Accedir a la pantalla d’autoregristre clicant en l’enllaç. Recordeu que la caducitat de l’enllaç és de 4 dies. Passat aquest termini, heu de tornar a fer els tràmits.
 2. Creeu la vostra paraula de pas de 8 dígits com a mínim, amb les instruccions que us dóna la pantalla.
 3. Introduïu el codi PIN que heu rebut per SMS al número de telèfon mòbil que ens heu comunicat, respectant majúscules i minúscules.
 4. Introduïu una pregunta per si oblideu la paraula de pas.
 5. Per accedir a Cat@Salut la Meva Salut, adreceu-vos a http://lamevasalut.gencat.cat
 6. Heu de completar:
  1. el codi d’identificació personal (CIP) de la vostra TSI
  2. el codi d’usuari de Cat@Salut.
  3. la paraula de pas que heu creat prèviament.
 7. Ja podeu accedir a les vostres dades.
 8. Per a més informació sobre aquest tràmit, podeu trucar al 061 CatSalut Respon.

El Cat@Salut La Meva Salut està en fase d’evolució. Els centres que formen part del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT) hi estan introduint les dades i la informació de manera progressiva. En conseqüència, és possible que no hi trobeu disponibles totes les dades del vostre historial clínic, atès que s’hi aniran incorporant a mesura que siguin facilitades pels centres.

Trobareu més informació al web del Canal Salut

Aquesta entrada s'ha publicat en Aspectes jurídics i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s