COQUES DE SANT JOAN

La proximitat de les festes de Sant Joan i Sant Pere que, com és tradicional, vénen acompanyades del consum de les coques típiques, comporta la necessitat d’una especial vigilància per part de les autoritats sanitàries, atesos els problemes que podrien derivar-se d’una incorrecta o deficient elaboració, manipulació i/o conservació d’aquests productes de pastisseria.

Coca_de_Sant_Joan,_Castelló,_Comunitat_Valenciana

Per aquesta raó, cal continuar amb les accions portades a terme en anys anteriors, encaminades a prevenir els brots de toxiinfeccions associats al consum de coques farcides de crema o nata i, arribada aquesta època, cal intensificar la vigilància en els establiments elaboradors industrials i en els establiments minoristes elaboradors i/o de venda d’aquests aliments.

Com cada any, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ofereix als consumidors una sèrie de consells a l’hora de comprar i conservar les coques de revetlla. Trobareu tota la informació al Canal Salut Ciutadania del Departament de Salut:

Coques de Sant Joan

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Consells de salut, Novetats, Prevenció, Vida sana i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s