12 d’Abril, dia de l’Atenció Primària

at prim

L’Atenció Primària és el nucli fonamental dels sistemes sanitaris moderns, els sistemes sanitaris basats en l’atenció primària son més accessibles, resolutius i eficients i sols els que proporcionen més satisfacció als pacients en l’atenció sanitària
Avui, es celebra en tot el món el dia de l’atenció primària, aquest fet ens fa recordar i posar en valor la nostra feina en el CAP El Morell, com metges de família, infermeres, odontòlegs i professionals de gestió i serveis. La nostra dedicació és per ajudar, educar, acompanyar, curar, pal·liar o rehabilitar i és per als pacients i per a tota la comunitat, la nostra feina es fa en la consulta , en el domicili, en el centre de dia, en l’Institut i si cal en el carrer.
Volem ser accessibles, propers, volem donar confiança i desenvolupar la nostra feina amb professionalitat i dedicació, els valors que hem escollit per fer-la són:
Competència: Mantenint el nivell de coneixements, habilitats i actituds adequats a l’activitat que desenvolupem, aspirant constantment a millorar en la nostra feina de cada dia.
Respecte: Entenem que totes les persones són iguals i mereixen el millor servei, així ens comprometem a respectar la seva dignitat i a atendre les seves necessitats tenint en compte, en tot moment, els seus drets.
Responsabilitat i integritat: Treballant amb ètica i responent de les nostres decisions i actes, assumint-ne les conseqüències.
Treball en equip: Mantenint un esperit de col·laboració, confiança i solidaritat amb els nostres companys de treball, tenint sempre present l’objectiu comú de servir als ciutadans.
Qualitat: Cercant l’excel·lència en totes les nostres actuacions.
Confidencialitat: Fent un ús adient de la informació (que puguem veure, sentir o intuir) de les persones, de les dades personals i de les dades de l’empresa. I protegint la intimitat de les persones i els seus drets.

Per això us convidem que mireu aquest vídeo, perquè en ell es reflexa l’opinió sobre el que pensen sobre la nostra feina com professionals de l’atenció primària. https://www.facebook.com/CAMFiC/videos/1003165233132639/

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s