GAUDEIX LA VIDA, POSA’T EN MARXA!

Celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) el proper 6 d’abril i, en aquesta ocasió, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ens recorda que “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”. Amb aquest lema, volem promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

Commemorant el DMAF, el Centre d’Atenció Primària del Morell ofereix l’activitat “ANEM A CAMINAR”, que té lloc cada dimecres de 9h a 10h, i que està dirigida per la Infermera Inmaculada Mico, referent d’aquesta activitat.

El proper 5 d’abril, aquesta activitat “ANEM A CAMINAR” se celebrarà al Centre d’Atenció Primària del Morell, a les 9h i està oberta a tothom que vulgui participar. Si vols més informació, pots contactar amb el CAP El Morell o acudir al servei administratiu del centre. Aquesta activitat és una excel·lent oportunitat per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física i posar-te en marxa per a una vida més saludable.

Inmaculda Micó Beamonte – Infermera – ABS El Morell

L’OMS recomana acumular un mínim de 150-300 minuts d’activitat física d’intensitat moderada a la setmana en persones adultes i gent gran, així com acumular un mínim de 60 minuts d’activitat física d’intensitat moderada-vigorosa cada dia en infants i adolescents. També recomana limitar el temps destinat a activitats sedentàries, especialment el temps de pantalla durant el temps lliure, i substituir-lo per activitat física de qualsevol intensitat.

La Sra. Mico va participar en la caminada popular organitzada per l’Ajuntament del Morell, recorrent 5km, el divendres dia 31 d’abril.

L’activitat física beneficia la salut, ajuda a mantenir un pes saludable, millora la gestió de l’estrès i la qualitat de vida. A més, redueix el risc de patir diabetis mellitus de tipus 2, malalties cardiovasculars, caigudes, depressió, demència, dolor d’esquena i articulacions i càncer (colorectal i de mama), en un percentatge que varia entre el 20% i el 40%.

Us animem a participar en aquesta celebració i a dur a terme accions individuals o col·lectives per promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar. Si voleu més informació sobre les activitats proposades, no dubteu en contactar amb el CAP EL MORELL o acudir al servei administratiu del centre.

Fes el pas, GAUDEIX LA VIDA, POSA’T EN MARXA!

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s